U bent hier: Kwaliteit

Kwaliteit volgens Croon & Magendans

                                                                                                                                                                                         Kwaliteit betekent dat de resultaten van de dienstverlening van Croon & Magendans minimaal moeten voldoen aan de normen die de opdrachtgever stelt. Wij zullen er altijd naar streven deze normen te overtreffen en onze opdrachtgevers plezierig te verrassen.

De borging van kwaliteit is als volgt vorm gegeven.

1) Kennis: de mensen die verbonden zijn aan Croon & Magendans zijn hoog opgeleid en hebben de taak zich continu te ontwikkelen binnen hun vakgebied. Daarnaast deelt Croon & Magendans haar kennis door het geven van opleidingen aan vakgenoten en ondernemers.

2) Ervaring: de partners hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring in de drie vakgebieden (overnames, financiering en herstructurering).

3) Kennispartners: de dienstverlening van Croon & Magendans bestaat uit meerdere subspecialismen. Zodra er diepgaande kennis nodig is die niet in huis is, wordt deze betrokken bij een van de kennispartners van Croon & Magendans. Croon & Magendans is zeer selectief in de keuze van kennispartners. Deze moeten minimaal voldoen aan de kwaliteitscriteria van Croon en Magendans.

4) Dossieropbouw en behandeling: de dossiers worden zo opgebouwd dat deze eenvoudig  overdraagbaar zijn aan collega’s binnen de onderneming of, met toestemming van de cliënt, aan kennispartners. Dossiers worden door meerdere mensen binnen Croon & Magendans behandeld en besproken waarmee de continuïteit en de kwaliteit van het dossier zijn geborgd.

5) Aanname van werk: alleen opdrachten waarvoor wij voldoende gekwalificeerd en deskundig zijn worden aangenomen.

6) Afspraak is afspraak: het werk wordt binnen de gestelde tijd afgeleverd en alle beloftes worden nagekomen. De cliënt mag ons daarop aanspreken.
 

Contact

Croon+Magendans

email: info@croonmagendans.nl

Vestiging Arnhem         Vestiging Ede
Zijpendaalseweg 47     Galvanistraat 1
6814 CC Arnhem          6716 AE  Ede
026-3547887                 0318-754150 

Croon+Magendans is lid van de BOBB (Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht) en van de DCFA (Dutch Corporate Finance Association).