U bent hier: Pragmatisme

Pragmatisme volgens Croon & Magendans

De focus blijft altijd gericht op het resultaat (de deal) waarbij geen onzinnige tijd wordt besteed aan bijzaken. Uiteraard worden belangrijke details niet uit het oog verloren. Wanneer u zaken doet met Croon & Magendans kunt u er op rekenen dat duidelijkheid de norm is. De cliënt weet te allen tijde waar hij aan toe is. Ook als de informatie niet even gunstig is voor de cliënt.

Pragmatisme wordt als volgt geborgd:

1) Realiteit: indien een cliënt geen realistische verwachtingen heeft van de uitkomst van de dienstverlening (bijvoorbeeld een te hoge waardering, het verkrijgen van financiering) zullen wij de opdracht niet aannemen.

2) Praktisch: het enige dat belangrijk is, is het bereiken van een kwalitatief hoogstaand resultaat. Het is daarom onze taak om creatieve en vooral ook praktische oplossingen aan te dragen.

3) Efficiëntie: er wordt geen tijd besteed aan bijzaken die geen bijdrage leveren aan het resultaat.

4) Communicatie: de cliënt is te allen tijde volledig geïnformeerd over de aanpak en de voortgang van zijn opdracht. Wij zijn altijd bereikbaar en beantwoorden vragen binnen maximaal 24 uur. Wij verplaatsen ons maximaal in de belevingswereld van onze cliënt. 
 

Contact

Croon+Magendans

email: info@croonmagendans.nl

Vestiging Arnhem         Vestiging Ede
Zijpendaalseweg 47     Galvanistraat 1
6814 CC Arnhem          6716 AE  Ede
026-3547887                 0318-754150 

Croon+Magendans is lid van de BOBB (Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht) en van de DCFA (Dutch Corporate Finance Association).