U bent hier: Home

Home

Croon+Magendans: deskundige partner voor ondernemers en ondernemingen in het MKB bij bedrijfsovername, financiering en in tijden van zwaar weer. 

Bedrijfsovername
Bent u zich aan het oriënteren op de aan- of verkoop van een onderneming, een transactie met uw mede-aandeelhouder(s) of overdracht binnen de familie? Dan kunt u er bij Croon+Magendans op vertrouwen dat uw belangen professioneel en persoonlijk worden behartigd. Jarenlange ervaring, uitgebreide netwerken en de meest actuele kennis staan tot uw beschikking. De aanpak van de overnamespecialisten van Croon+Magendans, zowel in methodiek als in persoonlijke aandacht, staat borg voor een succesvolle uitvoering van uw (ver)koopproject.

Bedrijfsfinanciering
Een optimale structuur van uw financiering, zowel voor een overname als voor investeringen en werkkapitaal, is belangrijk om goed te kunnen ondernemen. De financieringsspecialisten van Croon+Magendans zijn gewaardeerd gesprekspartner van banken en investeerders.

Bedrijf in zwaar weer
Is uw onderneming in moeilijke omstandigheden terecht gekomen of dreigt dit te gebeuren, knelt uw financieringsstructuur of wilt u uw onderneming voorbereiden op een toekomstige verkoop? De bedrijfskundige specialisten van Croon+Magendans ondersteunen u met een verfrissende kijk op uw situatie en leveren heldere oplossingen.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over:

Contact

Croon+Magendans

email: info@croonmagendans.nl

Vestiging Arnhem         Vestiging Ede
Zijpendaalseweg 47     Galvanistraat 1
6814 CC Arnhem          6716 AE  Ede
                  

Croon+Magendans is lid van de BOBB (Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht) en van de DCFA (Dutch Corporate Finance Association).