U bent hier: overname

Overnames

Bedrijfsovername, bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdracht zijn verzamelnamen voor iedere vorm waarin (een deel) van een onderneming overgaat naar een andere eigenaar. Het kan zijn dat u een bedrijf, deels of in zijn geheel, wil kopen of verkopen. Mogelijk trekt u een nieuwe aandeelhouder of vennoot aan, wilt u samenwerken of fuseren met een andere onderneming, of moet u juist afscheid nemen van een partner. Soms komt het voor dat medewerkers aandelen krijgen toebedeeld of dat de onderneming wordt overgeheveld naar een andere juridische vorm.

Bij elke van deze gebeurtenissen verandert de eigendom van de onderneming en krijgt u te maken met bedrijfseconomische-, juridische- en fiscale aspecten. Wanneer deze aspecten deskundig en integraal worden aangepakt hebt u uitzicht op een succesvolle transactie.

Elke vorm van overname waarmee u te maken krijgt heeft direct gevolgen voor uw persoonlijke toekomst. De partners van Croon & Magendans zijn daarvan doordrongen en zullen iedere transactie zo structureren dat uw doelstellingen optimaal worden verwezenlijkt. 

Meer informatie over bedrijfsovername:

Meer informatie of contact

Klik op de button: